PMS 72 zoekt een Web Developer (32 uur)

Ben jij degene die met nieuwe ideeën en positieve energie mee wil bouwen aan de gestage groei en ontwikkeling van PMS 72? Ben je technisch all round ervaren op het gebied van CSS, JS en PHP? En spreekt het nemen van verantwoording voor het zo soepel mogelijk realiseren van projecten in samenwerking met ontwerpers en opdrachtgevers je aan? Dan willen we je graag leren kennen.

Wie zijn wij?

PMS 72 is een bureau voor digitale zaken in het hart van Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in ontwerp 
& productie van multiplatform websites en doen dit al meer dan 20 jaar. Naast websites maken we online jaarverslagen, nieuwsbrieven, catalogi en tijdschriften.

PMS 72 bestaat uit een klein, divers team met een Rotterdamse no-nonsense aanpak. We zijn service gericht, maar ook eigenwijs genoeg om onze opgedane ervaring en kennis te delen. Naast inhoudelijk interessante projecten vinden we de balans tussen in- & ontspanning heel belangrijk. Niemand werkt full time. Als het weer mogelijk is volgens de corona-regels, dan nemen we de tijd voor een gezamenlijke lunch, drinken we regelmatig een drankje na werk en brengt de bedrijfsmasseur om de week een bezoek.

Wat kan jij?

Als Web Developer van PMS 72 bouw je mee aan mooie en vernieuwende websites. Je bent onderdeel van een compact ontwerpteam waarbij je projecten onder je hoede neemt. Je luistert naar opdrachtgevers en geeft je advies. Toeleveranciers en uitvoerders brief en begeleidt je.

Daarnaast is het je tweede natuur om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en creativiteit. Je bent als een vis in het water met HTML, PHP, (S)CSS, JavaScript. En het is mooi meegenomen als je kan werken met GIT, Composer, Laravel, Twig, Wordpress en kennis van package management hebt.

Wat heeft PMS 72 te bieden?

  • contract voor 32 uur per week
  • goed salaris op basis van opleiding en ervaring, bepaald naar richtlijnen van de branchevereniging
  • een lichte werkplek in het centrum van Rotterdam en de mogelijkheid om thuis te werken
  • vrijheid en zelfstandigheid
  • een gezonde scheiding van werk en privé (we werken hard, maar alleen incidenteel over)
  • goede koffie en thee, dagelijks verse lunch & regelmatig een gezellig drankje na werk als dat weer mogelijk is volgens de corona-regels
  • en om de week een bedrijfsmassage als dat weer mogelijk is volgens de corona-regels

Interesse?

Wil je graag bouwen aan mooie websites in een compact Rotterdams team? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur een mail met je CV en motivatie naar Micha Cornelissen: micha@pms72.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.