Full stack Developer

Ter uitbreiding op ons huidige team zoeken we een Full stack Developer

Ben jij degene die met nieuwe ideeën en positieve energie mee wil bouwen aan mooie websites? Ben je technisch all round ervaren op het gebied van WordPress? En spreekt het nemen van verantwoording voor het zo soepel mogelijk realiseren van projecten, in samenwerking met ontwerpers en opdrachtgevers je aan? Dan willen we je graag leren kennen.

Functieomschrijving

Als Full stack Developer van PMS 72 bouw je mee aan mooie en vernieuwende websites. Je bent onderdeel van een compact ontwerpteam waarbij je de complexere projecten onder je hoede neemt. Je luistert naar opdrachtgevers en geeft je advies. Toeleveranciers en uitvoerders brief en begeleidt je. Daarnaast is het je tweede natuur om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en creativiteit.
Je bent als een vis in het water met HTML, PHP, (S)CSS, JavaScript. En het is mooi meegenomen als je ook bekend bent met Wordpress, Composer, Twig, Yarn en Git.

Wat heeft PMS 72 te bieden?

- contract voor 32 uur per week
- goed salaris op basis van opleiding en ervaring, bepaald naar richtlijnen van de BNO branchevereniging
- een fijne en lichte werkplek in het centrum van Rotterdam
- vrijheid en zelfstandigheid
- een gezonde scheiding van werk en privé (we werken hard, maar alleen incidenteel over)
- goede koffie, dagelijks verse lunch & regelmatig een gezellig drankje na werk
- om de week een bedrijfsmassage

Interesse?

Wil je graag bouwen aan mooie websites in een compact Rotterdams team? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur een mail met je CV en motivatie naar Deborah Kraaijeveld: deborah@pms72.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.